Tangsnacks med ingridærter

Vi har i samarbejde med Maymays udviklet disse tangsnacks. Maybritt fra Maymays har arbejdet med smagene i produktet og producerer for os.

Vi har sammen udviklet en glutenfri snack med et relativt højt proteinindhold på 11. gram pr. 100 gram

De kommer i to varianter: én med havsalt, der komplementerer tangens dybe smag, og én med mild chili, der giver lidt ekstra kant.

Den vilde blæretang er i dette produkt blandet med ingridærter og lavet til sprøde snacks. Ingridærter minder lidt om kikærter, men med en blødere og lidt friskere smag. Og så producerer vi dem i Danmark. Ligesom tangen er ingridærter en uudnyttet, bæredygtig og utrolig velsmagende råvare, som vi skal have ind i køkkenerne og på middagsbordet.

Tangen bidrager med en fin delikat smag og giver snacken ekstra sprødhed.

Det kan anbefales at lave en dip med dild at servere til.an anbefales at lave en dip med dild at servere til

Severingsforslag