Knækbrød med tang

Vi har i samarbejde med bageren i Humble udviklet disse spændende knækbrød.

Den vilde blæretang er i dette produkt blandet med fuldkornsmel og lækre kerner og bagt til sprøde, smagsfulde knækbrød. Tangen giver knækbrødet en ekstra sprødhed og fin umamismag. Olierne i kernerne frigiver nuancerne i tangen, og samspillet mellem fedmen fra kernerne og tangens umamismag går op i en højere enhed.

De er fremstillet i en størrelse på 4 gange 4 cm, så de passer perfekt til små mundrette stykker tapas. Havsmags Sild i Tangpesto og Sej i Tangpesto fungerer glimrende som en anderledes tapasservering, når fisken anrettes på de små stykker knækbrød og pyntes med f.eks. karse, dild eller finthakket rødbede.

De kan selvfølgelig også nydes som almindeligt knækbrød, eller en lille velkomstsnack.

Kun fantasien sætter grænser.

Severingsforslag

Server knækbrøddene i en skål som velkomstsnack eller som tilbehør til et tapasbord. De er også velegnede til at anrette små tapasstykker på.

NB: Vildhøstet tang. Kan indeholde spor af fisk og skaldyr.

Opbevaring: tørt og ikke i direkte sollys