Sild i tangpesto

Sild i tangpesto er vores første produkt. Jeg har udviklet det sammen med Munkebo Seafood. Vi udviklede en tangpesto, der fungerede godt og havde en skøn smag. Herefter kombinerede vi forskellige fisk med tangpestoen. Smagen af sild og tangpesto kan noget helt særligt. Tangens smag komplimenterer sildens fede smag på en særdeles delikat måde. Vi har haft mange fiskespisere til smagning, der tidligere har haft svært ved at spise sild, men sild i tangpesto begejstrer hver gang.

Severingsforslag

Kan spises kold eller varm.

Varm: Tag låget af dåsen. Kom den i en varm ovn (121 grader) Tag dåsen ud af ovnen når indholdet i dåsen har nået kogepunktet. Server med et godt stykke brød til.

Indhold 110 gram sild i tangpesto.

NB: Vildhøstet tang. Kan indeholde spor af fisk og skaldyr.

Sidste anvendelsesdato: Se bagsiden af dåsen.

Opbevaring: Åbnet: i køleskab i egen dåse. Max 1 døgn.

Emballage: Skylles og sorteres som metal.

Forbrugerkontakt: www.havsmag.dk

Fremstillet af Munkebo Seafood DK2008EC for Havsmag ApS

MSC-fiskeristandarden bruges til at vurdere, om et fiskeri er veldrevet og bæredygtigt. Den afspejler den mest opdaterede forståelse af internationalt anerkendt forskning og forvaltning inden for fiskeri. Standarden er udviklet i samråd med forskere, fiskeindustrien og miljøgrupper.

www.msc.org.