Sej i tangpesto

Sej i tangpesto har jeg udviklet i samarbejde med Munkebo Seafood. Vi har skabt en sej, der er særdeles fin og fast i kødet taget i betragtning af, at det er et konservesprodukt. Tangsmagen fra pestoen giver et fint og delikat udtryk til den lyse og fine fisk. Den fungerer perfekt til tapas med syltet rødbede og peberrodssmør. Pestoen og fisken afgiver en del saft i produktionen. Det bevirker, at der er en del saft, når sejkødet tages op. Denne saft er særdeles velegnet som fond til supper og saucer.

Severingsforslag

Kan spises kold eller varm.

Varm: Tag låget af dåsen. Kom den i en varm ovn (121 grader) Tag dåsen ud af ovnen når indholdet i dåsen har nået kogepunktet.

Server med et godt stykke brød til.

Indhold 110 gram sild i tangpesto.

NB: Vildhøstet tang. Kan indeholde spor af fisk og skaldyr.

Sidste anvendelsesdato: Se bagsiden af dåsen.

Opbevaring: Åbnet: i køleskab i egen dåse. Max 1 døgn.

Emballage: Skylles og sorteres som metal.

Forbrugerkontakt: www.havsmag.dk

Fremstillet af Munkebo Seafood DK2008EC for Havsmag ApS

MSC-fiskeristandarden bruges til at vurdere, om et fiskeri er veldrevet og bæredygtigt. Den afspejler den mest opdaterede forståelse af internationalt anerkendt forskning og forvaltning inden for fiskeri. Standarden er udviklet i samråd med forskere, fiskeindustrien og miljøgrupper.

www.msc.org.