
Med Dansk Tang-Tapas har vi skabt en særdeles delikat og enkel måde at spise tapas på med et nordisk touch.
Jeg er meget inspireret af det japanske køkken, hvor man bruger den stærke wasabi sammen med forskellige sur/søde smagselementer, som vi kender det fra sushi. Vi har lavet en nordisk udgave, hvor vi bruger peberrodssmør som det stærke element og syltet rødbede som det sur/søde, der komplimenterer vores sej og sild i tangpesto. Anrettes de på vores super sprøde knækbrød, bliver smagskombinationerne til en vidunderlig fin og delikat smagsoplevelse.
INDHOLD:
Dansk Tang-Tapas kassen Indeholder
NB: Vildhøstet tang. Kan indeholde spor af fisk og skaldyr.
Tapaskassen består af:
Derudover skal købes:
Tag smørret ud af køleskabet. Når det er blødt, røres det sammen med revet peberrod. Stil det på køl, til du skal bruge det.
Tag knækbrødet og del det i passende stykker. Læg stykkerne på en tallerken eller et fad.
Smør lidt peberrodssmør på halvdelen af knækbrødene. Åbn dåserne med sild og sej og fordel fisken på dine knækbrød: sejen skal på stykkerne med peberrodssmør og silden på dem uden. Husk at fordele tangpestoen ligeligt.
Skær rødbede i små tern og anret dem oven på sejen. Pres lidt citronsaft ud over silden og pynt evt. af med karse eller dild.
Sidste anvendelsesdato: Se bagsiden af dåsen.
Opbevaring: Åbnet: i køleskab i egen dåse. Max 1 døgn.
Emballage: Skylles og sorteres som metal.
Forbrugerkontakt: www.havsmag.dk
Fremstillet af Munkebo Seafood DK2008EC for Havsmag ApS
MSC-fiskeristandarden bruges til at vurdere, om et fiskeri er veldrevet og bæredygtigt. Den afspejler den mest opdaterede forståelse af internationalt anerkendt forskning og forvaltning inden for fiskeri. Standarden er udviklet i samråd med forskere, fiskeindustrien og miljøgrupper.