Ingredienser
1 dåse Sild eller Sej i Tangpesto
Dit yndlings brød (prøv at bage med tang, det giver brødet en lækker saltet umami!)
Andet tilbehør du kunne tænke dig.
Fremgangsmåde
Låget tages af dåsen og sildefileterne ligger blottet med skindsiden opad. Herefter sættes dåsen i en varm ovn (grill), hvor sildeskindet steges sprødt og pestoen opvarmes. Alternativt kan dåsen placeres på et bål (pas på den bliver varm!) for en lækker røget smag.
Da tangen er vildhøstet kan sild og sej i tangpesto indeholde spor af skalddyr.
Serveringsforslag
Silden kan serveres direkte fra dåsen eller anrettes med diverse tilbehør. F.eks. Tangknækbrødet fra Pastry.
Hej! Jeg har netop spist de 2 første dåser Sild og sej fileter med tangpesto, som jeg modtog med posten. Det blev til Rugbrød smurt med mayonnaise og fisken ovenpå, og det smager fantastisk. Mere af det tak 🙂 Jeg har samtidigt forsøgt at tilmelde mig nyhedsbrev og dermed muligheden for at købe igen, men uden held. Jeg ved af erfaring (egen tidligere webshop) er der er et eller andet der ikke spiller på dit website, siden den siger ugyldig email? Du må hermed gerne tilføje mig manuelt til dit nyhedsbrev. Mvh Jan Jepsen