Produktionen

 

Dansk tang, Dansk produceret

Tang på transportbånd hos Munkebo Seafood
Tang på transportbånd hos Munkebo Seafood

Produktionen af Havsmags Sej og Sild i Tangpesto

Vores Sej og Sild i Tangpesto er begge produceret hos Munkebo Seafood som er beliggende ved Munkebo på Fyn. Havsmags Jens Helt høster tangen ved Langelands kyster og levere det til Munkebo som bearbejder det ud fra Jens Helts opskrifter.

Efter tangpestoen er tilberedt, kommer den i konservesdåser med fisken og sendes igennem en maskine, der forsegler dåsen og klargøre den til at være langtidsholdbar.

Konservesdåserne er forseglet indvendig, så dåsen ikke afgiver nogen stoffer til fisken og tangpestoen på indersiden. Den er fremstillet til at blive opvarmet og ved hjælp af autoklavering i dens fremstilling, så du kan nyde Havsmags Sild og Sej i Tangpesto både kolde og varme!

Hvis du vil vide mere kan du finde Munkebo Seafood her.

Produktionen af andre produkter med Havsmag tang

I Humble på Langeland ligger et bageri, Pastry, der bager lækkert knækbrød og surdejsbrød med tang høstet af Havsmags Jens Helt. Du kan købe knækbrødet hos Pastry, ellers fås det i Havsmags tapaskasse, hvor det kommer sammen med Havsmags Sild og Sej i Tangpesto. Surdejsbrødet kan kun købes hos Pastry.