Kursus og Tangsafari

 

Oplev tang på en helt ny måde

Jens Helt fra Havsmag underviser på madkursus
Kursister spiser den mad de har lavet med tang

Kurser

På nuværende tidspunkt er der kun et kursus på skemaet for Havsmag. Men hold øje med vores Facebook, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med nye kurser.

Tang og den spiselige strand

Tag med Jens Helt fra Havsmag på en spændende tangtur langs Langelands kyster, hvor vi skal høste, spise og lære om tang.

På turen vil vi gennemgå:

På jagt efter forskellige tangarter – Kulinariske muligheder med tang – Jens fortæller om Havsmag og arbejdet med at udvikle bæredygtige fødevare. Vi mødes ved Tranekær Gods v. p-pladsen kl.10, og tager sammen ud til én af Langelands mange strande. Hvilken strand vi vælger afhænger af vejr og vind, så I skal derfor selv have bil med. Vi ifører os vaders og bruger et par timer i vandet, hvor vi høster/samler/fanger råvarer. Der er mulighed for at låne vaders. Når vi har samlet tang spiser vi en frokost sammen på stranden, som er tilberedt med havets produkter og Havsmag. Vi afslutter ca. kl 14.

Vi arrangerer tangsafari på disse dato:

Søndag d. 28/5-2023

Pris: 450 kr. Prisen er pr. deltager med frokost, drikkevare, kaffe og kage.

Tilmeld dig her: info@havsmag.dk

Tangsafari

Der er på nuværende tidspunkt ingen tangsafarie på programmet for Havsmag, men hold øje med vores Facebook hvor nye datoer vil blive annonceret!

Tangsafari

Der er desværre ingen datoer for tangsafari på nuværende tidspunkt.

Havsmags kursister på stranden ved Langelands kyst
Tanghøst i vandet ved Havsmags tangsafari langs Langelands kyst