Havsmags Produkter

 

køb vores produkter igennem vores samarbejdspartnere!

Havsmags tapaskasse med tangknækbrød, sild og sej i tangtangpesto og koldrøget tang
Kasse med Havsmags sild og sej i tangpesto

Køb Online

Grøndals

Grøndals forhandler masser af forskellige, spændende fisk på konserves, inklusiv Havsmags!

Sej i Tangpesto

Sild i Tangpesto

Byens Gaardbutik

Hos Byens Gaardbutik finder du mange fine ting fra små producenter fra Fyn og Øhavet. Udover deres wepshop, har de også en fysisk butik og café. Begge er helt sikkert værd et kig forbi! Også kan du jo også købe et par af Havsmags produkter! 

Sej i Tangpesto

Sild i Tangpesto

Oplev Havsmag på Langeland

Kostaldens Bistro – Broløkke Herregård

Hos Kostaldens Bistro, kan du fredag til søndag få Havsmag serveret med grillet brød, lækkert peberrodsmayo, frisk og grillet citron og en lille salat. Du finder Kostaldens Bistro her.

Café Haven – Skovsgaard Gods

Hos Café Haven kan du tirsdag til søndag købe Havsmags Sild i Tangpesto. De forhandler også vores produkter! Du finder Caféen her.

Broløkke Herregård
Skovsgaard Gods
Butik Knag i Rudkøbings facade
Ostehuset i Rudkøbings facade med nye ejer og gamle ejer foran
Gaardhaven i Rudkøbings resturant tæt pakket med mennesker

Find Havsmag i Rudkøbing

Butik Knag

Hos Butik Knag kan du finde mange specialiteter fra Langeland, inklusiv Havsmags! Derudover laver John også kunst af sten, metal og træ, det skal opleves! Butikken har åben fra mandag til lørdag og du kan finde dem på Facebook her.

Ostehuset

Hos Ostehuset i Rudkøbing finder du mange spændende oste og andre specialiteter. Deriblandt er Havsmags produkter også! Køb vores produkter sammen med de andre lækkerier og sammensæt en let sommer tapas! Butikken har åben mandag til lørdag og du finder Ostehuset på Facebook her.

Gaardhaven

Gaardhaven er en hyggelig resturant med spansk inspireret menukort. Men du kan også finde Havsmags Sild i Tangpesto. Nyd den i den lækre stemning lørdag til søndag og find på deres hjemmeside her, og på Facebook her.

Øbryg Thurø

Find Havsmag på Øerne

Ø-bryg

 Ø-bryg er drevet af ægteparet Gurli og Ask på Thurø hvor de har en hyggelig butik og et mikrobryggeri som du kan se igennem et par vinduer! Så tag på besøg hos Gurli og Ask!

Sognefogdegården Lyø

Info følger